Mudcat Café Message Lyrics & Knowledge Personal Pages Record Shop Auction Links Radio & Media Kids Membership Help
The Mudcat Cafeawe



User Name Thread Name Subject Posted
wilbyhillbilly Tech: Startup Problem.. Help Please (13) Tech: Startup Problem.. Help Please 25 Feb 13


I am in serious trouble if I can't sort this before my son gets home from school.

His PC is a Dell optiplex 745 running WinXP

He asked me to change his default browser back to IE as he had tried Google and didn't like it. So I did, then did a restart but now it gets to the blue screen with his name icon but when I click on it it will not load the personal settings just does nothing. I tried control alt delete and it just went to the desktop background picture but no icons, and then just freezes. I had to switch it off at the mains. I have tried 3 times now and it's the same every time.

I suppose it is a startup problem, but only having limited knowledge, I dare not do anything without a bit of advice in case I make it worse.

Can someone please help as Danny will be heartbroken (he's only 11) if I can't fix it.


Post to this Thread -

Back to the Main Forum Page

By clicking on the User Name, you will requery the forum for that user. You will see everything that he or she has posted with that Mudcat name.

By clicking on the Thread Name, you will be sent to the Forum on that thread as if you selected it from the main Mudcat Forum page.

By clicking on the Subject, you will also go to the thread as if you selected it from the original Forum page, but also go directly to that particular message.

By clicking on the Date (Posted), you will dig out every message posted that day.

Try it all, you will see.