Mudcat Café Message Lyrics & Knowledge Personal Pages Record Shop Auction Links Radio & Media Kids Membership Help
The Mudcat Cafeawe



User Name Thread Name Subject Posted
mike_in_st_c BS: possibly moving to Canada (148* d) RE: BS: possibly moving to Canada 24 Nov 04


Sooo...You wanna be Canadian, eh? Take this test. 1)The title of Canada's political leader is? a)President b) Prime Minister c)Big Chief d)C.E.O.

2)How are totem poles made? a) they are grown from seed b)crafted by trained wodpeckers c) they are carved by hand d) liquid wood poured into a mold

3) What is an igloo made out of? a)Ice cream b)Twigs and Grass c)Snow and Ice d)Celine Dion's CD's

4) Canadians speak English and... a)French b)Canadese c)American d)Frenglish

5) The symbol on the Canadian flag is... a) a Skidoo b)a Moose c)a Hockey Puck d)a Maple leaf

6) Which word is Canada most famous for? a)Duhhh b)Eh c)Right-o d)Cheers

7) Which animal is Canada'snational symbol? a)the beaver b)Bryan Adams c)Arctic Squirrel d)the Platypus

8)Maple syrup is refined from what? a)Beaver milk b)Maple tree sap c)Lake Erie sludge d) Screech

9) Wayne Gretzky is a famous... a)tap dancer b)Dogsled racer c)Singing Mountie d)Hockey player

10)Canada's official national sport is... a) Snow Shoeing b) Hockey c) Lawn Bowling d)Lacrosse


Answers 1-b, 2-c, 3-c, 4-a, 5-d, 6-b, 7-a, 8-b, 9-d,10-d

Test scores: 9-10 correct, Congratulations, YOU are as Canadian as Stanfield's underwear & back bacon.

5-8 correct.... not bad...eh!

3-4 correct...You should be set adrift on Lake Louise, in a canoe filled with Pierre Berton books.

0-2 correct... Oh! You're American.


I cannot claim authorship of the above test. I got it off a tee-shirt I originally saw in Tobermory, Ontario.
(Hope it provided some laughter and entertainment.


Post to this Thread -

Back to the Main Forum Page

By clicking on the User Name, you will requery the forum for that user. You will see everything that he or she has posted with that Mudcat name.

By clicking on the Thread Name, you will be sent to the Forum on that thread as if you selected it from the main Mudcat Forum page.
   * Click on the linked number with * to view the thread split into pages (click "d" for chronologically descending).

By clicking on the Subject, you will also go to the thread as if you selected it from the original Forum page, but also go directly to that particular message.

By clicking on the Date (Posted), you will dig out every message posted that day.

Try it all, you will see.